Monica Myrvold Berg innstilt som ordførerkandidat

Forhåndsnominering av ordførerkandidat til valget i 2019

Monica Myrvold Berg fra Mjøndalen er innstilt som ordførerkandidat for Drammen Arbeiderparti. Eivind Knudsen fra Drammen er innstilt som varaordførerkandidat. 

- Vi er veldig fornøyde med å ha et så sterkt tospann på topp, sier leder for nominasjonskomiteen, Masud Gharahkhani.

 - Monica har yrkesfagbakgrunn og erfaring som frisør. Hun har omskolert seg og har jobbet i mange år som lærer i drammensskolen, der hun nå er avdelingsleder på Hallermoen skole. Hun har erfaring fra både kommune- og fylkespolitikken og kjenner både Drammen og Nedre Eiker siden hun jobber i den ene kommunen, og bor og har vært lokalpolitiker i den andre. Å ha så god kunnskap om forvaltningen i to av de tre kommunene som det Monica har vil være en stor fordel når nye Drammen kommune skal bygges. Og jeg mener også at Monica i seg selv representerer den framtida vi ønsker at Drammen skal ha. En familievennlig kommune, der kvinner har mulighet til å kombinere familie og arbeidsliv, og at vi ser fremover og ønsker utvikling fremfor å se bakover og lete etter grunner til å si nei. Vi er glade for at hun har takket ja til å være vår ordførerkandidat, sier Gharahkhani, som også er fornøyd med andreplassen på lista. 

- Eivind er en dyktig politiker som vil gjøre en solid jobb som gruppeleder. Som varaordfører og vår fremste tillitsvalgt i Drammen bystyre har han imponert. Han er aktiv i idretten og brenner for frivilligheten som virkelig er ryggmargen i vår nye kommune, sier Gharahkani.

Innstillingen fra nominasjonskomiteen blir lagt frem for vedtak i Drammen Arbeiderpartis medlemsmøte 27. september. 

Drammen Arbeiderparti har valgt å forhåndsnominere de to øverste kandidatene. Forslag til fullstendig liste til kommunevalget vil lagt frem etter det første nominasjonsmøtet, og bli vedtatt i november. 

Monica Myrvold Berg

Monica Myrvold Berg, leder Drammen Arbeiderparti